Bli med og spleis på en ambulanse til 400.000 kroner. Det blir en julegave med mening.

Du kan selv velge beløp via Vipps 88438 eller vår bankkonto 9051 12 45302.

Tenk deg at du virkelig må på sykehus. At det haster! Du vet at det er et sykehus i nærheten med personell og utstyr til å hjelpe deg. Men det finnes ingen transportmulighet. Hvis du skal gå eller må bli båret til sykehuset, så vil det ta veldig lang tid å nå fram.

Det er situasjonen for mange nepalere i dag. Men sammen kan vi forsøke å gjøre dette problemet litt mindre.

For cirka 400.000 kroner kan vi kjøpe en enkelt utstyrt, indisk ambulanse som vi kan donere til befolkningen som lever helt nord i Nepal, mot grensen til Tibet, og som har Dolakha Hospital som sitt nærmeste sykehus.

Det blir en julegave med mening, som vil ha stor betydning for helsetilbudet til befolkningen som lever i det fattige området helt nord i Nepal.

NepaliMed Norway er en liten, norsk bistandsorganisasjon som støtter helsevesenet i Nepal. Vi har de siste årene valgt å støtte Dolakha Hospital, som er et lite distriktsykehus drevet av vår nepalske samarbeidspartner.

Sykehuset er nå blitt brukbart utstyrt og bemannet med dyktige medarbeidere. Men pasientene må komme seg dit, eller derfra til et større sykehus. Derfor har sykehuset pekt ut en ambulanse som det viktigste behovet akkurat nå. Alle bidrag er velkommen, store og små. Vi bruker ingen penger på administrasjon. Alt vi får inn av penger går direkte til innkjøp av ambulansen.

Vipps: 88438

Bankkonto: 9051 12 45302.