Ultralydapparatet er tatt i bruk!

Tusen takk til alle medlemmer og støttespillere som har deltatt i spleiselaget på ultralydapparat til Dolakha Hospital (tidligere kalt Gaurishankar Hospital).

Takket være deres generøse bidrag, var vi i stand til å kjøpe et egnet apparat direkte fra produsenten, Hitachi i Japan, som sendte det til Nepal. Slik blir også alle finansielle forhold helt gjennomsiktige og sporbare.

Apparatet har nå blitt installert i sykehuset, og personalet har mottatt opplæring. Ultralydapparatet brukes nå jevnlig til diagnostisering og har vært nyttig under flere barnefødsler allerede.

Vi har mottatt denne takken fra vår kontaktperson Sudip Shresta:

«Firth of all, on behalf of Dhulikhel Hospital, I would like to thank you  very much for the continuous support and help. I am happy to let you know that the USG machine has been received and  installed in Dolakha Hospital and it’s already started to provide the services. Furthermore, I would like to inform you that in the midst of this pandemic situation Dolakha Hospital has safely conducted two newborn deliveries; one normal and another by cesarean and section. So, the USG machine is already in use and a great help for our local health service provider as well as to the health service receiver. Thank you so much for your support.»