NepaliMed Norway sender avansert sykehusutstyr til Nepal

NepaliMed Norway sender nå avansert sykehusutstyr til Nepal. I fjor mottok vi en særdeles gavmild donasjon fra Nordlandssykehuset, i form av avansert sykehusutstyr slik som ti pasientmonitorer og tilbehør. Verdien av utstyret var rundt en million kroner da det var nytt for noen få år siden.

Vi har avventet klarsignal fra nepalske myndigheter for å få sende dette til Nepal som en donasjon til Dhulikhel Hospital. Nepal er et land som møter enorme utfordringer med svært begrensede ressurser, så slike prosesser tar selvsagt noe tid. Nå er imidlertid alt klart, og vi er glade for å informere at utstyret sendes til Nepal med det aller første. Vi takker Nordlandssykehuset for den flotte gaven, og gleder oss til å se utstyret komme til stor nytte i Nepal!