Julegaver med mening

NepaliMed Norway har tre forslag til julegave med mening. Enten et medlemskap eller en donasjon på valgfritt beløp på vegne av mottakeren – eller et kunstverk som også er en støtte til Nepal.112

Du kan gi en donasjon på valgfritt beløp på vegne av mottakeren, eller gi bort et medlemskap. Vi har skaffet fine, håndlagde kort og konvolutter fra Nepal, og sender et håndskrevet kort i posten til mottakeren av din gave. Ta kontakt med oss, så sender vi kort!

Skal du eller bedriften din hedre noen med en spesiell julegave? Du kan gi bort et fantastisk verk av en av Norges mest anerkjente kunstnere, Kjell Erik Killi Olsen. Samtidig kan både giver og mottaker glede seg over at gaven også utgjør en viktig donasjon som går direkte til vårt arbeid med Dhulikhel Hospital i Nepal. Kunstneren har donert tjue trykk til NepaliMed Norway. Trykkene koster kr 10.000,- pr stk. Les her for mer detaljer om trykkene.