En spesiell julegave: et kunstverk som også er en støtte til Nepal

Skal du eller bedriften din hedre noen med en spesiell julegave? Du kan gi bort et fantastisk verk av en av Norges mest anerkjente kunstnere, Kjell Erik Killi Olsen. Samtidig kan både giver og mottaker glede seg over at gaven også utgjør en viktig donasjon som går direkte til vårt arbeid med Dhulikhel Hospital i Nepal.

Kunstneren Kjell Erik Killi Olsen har generøst donert to verker, begge i ti eksemplar, til støtte for NepaliMed Norway. Vi har fortsatt to eksemplar av «Den redde haren» og fem eksemplar av «Danseren» igjen!

danseren

«Danseren» 2004
Edisjon av 30
Dimensjoner  53 x70 cm
Pris 10.000.-

 

 

den-redde-haren

«Den redde haren»
2014
Edisjon av 30
Dimensjoner  53 x70 cm
Pris 10.000.-

 

Kjell Erik Killi Olsen (født 23. juli 1952 i Trondheim) er en norsk maler, tegner, grafiker og billedhogger. Han bor og arbeider i Frankrike og Norge.

Han er særlig kjent for enkle, men særpregede skulpturer og fargesterke malerier, ofte av menneskeliknende, groteske og humoristiske fantasiskikkelser inspirert av samtidsdesign og eksotisk kunst.

Killi Olsen er utdannet ved Statens Kunstakademi og ved et kunstakademi i Polen. Killi Olsen har hatt utstillinger over hele verden i tillegg til i Norge, blant annet i New York og São Paulo.

 

For mer informasjon kontakt nepalimednorway@gmail.com